Almo Straling BV is een innovatieve fabrikant op het gebied van energiebesparende verwarmingsproducten zoals stralingspanelen, lamellenplafonds en klimaatplafonds.Almo Straling engineert, ontwikkelt, produceert en monteert al deze producten in eigen beheer. Op deze manier kunnen wij een optimale flexibiliteit bieden aan al onze klanten in de Benelux.

Duurzaamheid

Door de jarenlange ervaring en de steeds hogere eisen aan het energieverbruik en duurzaamheid heeft Almo Straling B.V. haar producten zo ontworpen en geproduceerd dat zowel de stralingspanelen, lamellenplafonds als de klimaatplafonds zeer hoge (warmte/koel-)afgiftes hebben en zo voldoen aan de hoogste maatstaf wat veel besparingsmogelijkheden oplevert.

Op gebied van energiebesparing en duurzaamheid heeft Almo Straling B.V. zich reeds kunnen onderscheiden en zijn zij continue bezig met verdere ontwikkeling in de toekomst.

Familiebedrijf

De heer Peter van den Boomen sr. is zich in 1973 gaan toeleggen op de fabrikage van stralingspanelen en warmteregisters. In 1986 is men verhuisd naar industrieterrein “De Haagdoorn “ waar men na verdere uitbreidingen ,in 1992 en 2002 , nog steeds is gehuisvest.

Het huidige bedrijf wordt geleid door Peter van den Boomen Jr. en Joris van den Boomen respectievelijk vanaf 1999 en 2002 in het bedrijf werkzaam.

Vandaag de dag is ALMO Straling BV nog steeds een 100% familiebedrijf met zeer toegewijde medewerkers die garant staan voor de hoge kwaliteits producten die ALMO engineert, ontwikkelt, produceert en monteert.